Dagens datum: 2024-06-18

Följ oss på:

Sök
Stäng denna sökruta.

West Pride

West Pride äger rum den 10-16 juni och är en kulturfestival i Göteborg med över 400 evenemang inom kultur, konst, musik, dans, teater, film, utställningar, debatter, föreläsningar och mycket mer. Festivalen är en positiv kraft i Göteborg och en mötesplats för alla där man samlas för att ha det roligt samtidigt som man gör skillnad och står upp för allas lika värde.

Som en del i IF Metalls arbete för jämställdhet och mångfald kommer vi tillsammans med LO att vara med på West Pride. LO kommer att ha ett tält på Kungstorget tillsammans med ABF, kom gärna förbi och säg hej!

Lördag den 15 juni är det dags för Prideparaden. Dom som vill gå med i tåget samlas klockan 12:00 på Gustaf Adolfs Torg där festen börjar med musik, dans och gemenskap.
Klockan 13:00 går vi samlade genom staden, paradvägen slår i år alla rekord och kommer vara på hela 2,9 kilometer och tar ca 45–50 minuter att gå.
Paradens slutstation är Pride Park (Kungstorget) där det kommer vara en stor folkfest med foodtrucks, utställare och DJ.

Vill du läsa mer kan du klicka här.

Göteborg

West Pride
11 JUNI
  •  
  • 12:00 - 00:00
  • Plats: Pride Park (Kungstorget)

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå