Dagens datum: 2024-05-25

Följ oss på:

Sök
Stäng denna sökruta.

Volvo Verkstadsklubbs konstförening

Volvo Konstförening har som syfte att främja medlemmarnas intresse för konst.
Förutom att köpa in tavlor och lotta ut dessa två gånger om året, så anordnar vi besök på eller resor till museum och gallerier. Inköpen av tavlor till utlottningarna görs av styrelsen samt konstrådet.
Vi besöker ett galleri och får där olika förslag som vi sedan bedömer.
Fin konst är dyr och detta är en chans att vinna ett konstverk man kanske inte hade haft råd att införskaffa annars. Det är alltid cirka tio procents chans att vinna en tavla.
Medlemskap söker du antingen här eller så ber du ditt lokala fackliga ombud om hjälp. Det går också bra att söka medlemskap hos Verkstadsklubben på Stenebygården.
Medlemskapet kostar från och med 2023, 60 kr i månaden och dras direkt på lönen om du jobbar på AB Volvo.

OBS! Som medlem från Volvo Cars måste du göra din egen inbetalning. Enklaste sättet är att lägga in en stående överföring från ditt egna bankkonto till Konstföreningens kontonummer på SEB. (Kostnadsfritt) Där fyller du i att 60 kronor skall dras från ditt konto månadsvis. OBS! Alla siffror i vårt kontonummer skrivs i en följd och inga bindestreck skall användas. Clearing och kontonummer: 50973300922. Under meddelande skriver du ditt medlemsnummer,  så vi vet vem som skickat pengarna (skriv endast siffran)

2024 års utlottningar är den 27 augusti och den 17 december klockan 16:15
Väl mött!

När du fyllt i prioriteringslistan skickar du den antingen med internpost till: Gustaf Engbusk, VVK, LSG eller mejlar: gustaf.jonsson.engbusk@volvo.com

Medlemskap VVK Konstförening

Anställda på AB Volvo måste fylla i en bolagskod (står på din lönespecifikation)

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå