Dagens datum: 2024-06-18

Följ oss på:

Sök
Stäng denna sökruta.

West Pride 10-16 juni

West Pride är en årlig kulturfestival i Göteborg med över 400 olika evenemang. Festivalen är en positiv kraft i Göteborg och en mötesplats för alla och en manifestation för jämlikhet och rättvisa – precis de saker en facklig organisation kämpar för!
IF Metall står för öppenhet och allas lika värde, alla ska ha rätt att vara sig själva! Och som en del i IF Metalls arbete för jämställdhet och mångfald kommer vi tillsammans med LO att vara med på West Pride precis som tidigare år. LO kommer att ha ett tält i Pride Park (Kungstorget) tillsammans med ABF där vi finns på plats, kom gärna förbi och säg hej!

Lördagen den 15 juni kommer den färgsprakande Prideparaden att äga rum med samling på Gustaf Adolfs torg klockan 12:00 där festen börjar med musik, dans och gemenskap.
LO-förbunden har en gemensam plats i tåget och klockan 13:00 går vi samlade genom staden, paradvägen slår i år alla rekord och kommer vara på hela 2,9 kilometer och tar ca 45–50 minuter att gå. Paradens slutstation är Pride Park där det kommer vara en stor folkfest med utställare, foodtrucks och DJ.

Volvo Verkstadsklubb har lokalt valt att belysa Prideveckan lite extra även i år och anordnar ett quiz som är öppet för alla medlemmar i IF Metall inom AB Volvos verksamhetsområden att delta i.
Quizet är öppet fram till den 21 juni att svara på, klicka här för att delta.
Vinnarna av quizet kommer att få en lunchbag perfekt för matlådan, ett armband, en pin, vattenflaska som håller dryck kyld i flera timmar, reflexband, en praktisk nyckelring som du kan öppna både burkar och kapsyler med och såklart lite gött att tugga på!
Lycka till och hoppas vi ses i paraden!

Dela inlägget

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå